Ютубър беше застрелян докато заснемаше пранк видео

20-годишен мъж беше прострелян и убит в Нешвил, Тенеси в петък вечерта, полицията твърди, че той се опитвал да заснеме пранк видео за YouTube.

Според WSMV, Тимоти Уилкс е бил застрелян от 23-годишния Дейвид Старнес-младши, който претендира, че е стрелял в следствие на неизбежна самозащита. Уилкс и няколко от неговите приятели се опитали да изценират нападение и обир срещу непознати с надеждата да направят вирал видео в YouTube.

Стрелбата се случила на паркинга на Urban Air, приключенски мол в квартал Ермитаж в Нашвил.

Полицията заяви, че Уилкс и негов приятел са се насочили към група хора, като и двамата са имали месарски ножове. Старнес-младши се пакикьосал от случващото се и без да осъзнава, че Уилкс снима шега, го застрелял. Старнес-младши казал на детективите, че се опитал да защити себе си и другите от атаката на непознатите, без да осъзнава, че всичко било на шега.

До момента от полицейското управление на Нешвил твърдят, че срещу Старнес не са повдигнати обвинения, но все още се води разследване. Очевидно видеото на Уилкс трябвало да бъде фалшив обир, но за съжаление всичко се объркало.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *