Фен спечели над 250 хил. евро от нахлуването си на „Супербоул“

Мъжът по розов бански, който нахлу на терена по време на „Супербоул“, сам се похвали, че това му е донесло чиста печалба от 250 хил. евро!

31-годишният Юри Андраде прекъсна двубоя между „Канзас Сити“ и „Тампа Бей“ в четвъртата четвърт. Татуираният зевзек имаше достатъчно време да покаже задните си части пред целия свят, преди да бъде повален и изведен от стадиона.

След като бе арестуван, Андраде платил малко повече от 400 евро гаранция и отишъл да… празнува. Оказва се, че дни преди „Супербоул“ той заложил над 40 хил. евро при коефициент от около 7.50, че някой ще пробие охраната и ще прекъсне големия финал на сезона в американския футбол.

„Хвърлих си горнището, за да се вижда банският. След това полицаите решиха, че ще е забавно да ме държат закопчан с белезници и да не мога да си наместя банския. Прекарах така осем часа, преди да ме заведат в управлението, където всъщност се държаха много добре с мен и се посмяхме.“, каза Андраде пред „Ен Би Си 6“.

Нахлуването на Андраде напомни на това на атрактивната блондинка Кинси Волански по време на финала в Шампионската лига през 2019 г., когато „Ливърпул“ победи „Тотнъм“ с 2:0. Впоследствие стана ясно, че целта ѝ била да рекламира сайта за възрастни на нейния приятел – инфлуенсъра Виталий Здоровецкий.

Любопитното е, че между двете нахлувания има връзка! Андраде също е близък със Здоровецкий и го промотира, докато тичаше по „Реймънд Джеймс Стейдиъм“.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *