Сестрата на Марая Кери я съди заради биографичната ѝ книга

Алисън Кери, сестра на една от най-успешните певици Марая Кери, е завела дело срещу родната си сестра на стойност 1.25 млн. долара. Причината е, че е изпитала „емоционален стрес“ и „публично унижение“ след публикуването на автобиографичната книга на сестра ѝ, озаглавена „Значението на Марая Кери“ (The Meaning of Mariah Carey).

В книгата изпълнителката на “All I Want For Christmas Is You” разказва за обтегнатите отношения между нея и сестра ѝ. Книгата беше публикувана през септември миналата година и в резултат на това Алисън Кери е получила посттравматичен стрес, пристъпи на безпокойство и депресия. Или поне така твърди пред съда 58-годишната жена.

Най-голям проблем за нея е твърдението на Марая, че когато е била на 12, 20-годишната ѝ сестра я е подложила на емоционално и физическо насилие:

„Сестра ми ме дрогира с валиум, предложи ми кокаин в нокътя на малкия си пръст, причини ми изгаряния трета степен и опита да ме продаде на сводник. Тази травма постави ограничения и пречки в мен. Затова и казвам, че винаги ще съм на 12. Все още се боря с този период.“

В книгата певицата говори за сестра си и за брат си като за „моята бивша сестра“ и „моят бивш брат“.

Сестрата на Марая Кери отхвърля всички обвинения. В основанията за съдебното дело тя обвинява известната жена в опит да добие по-голяма популярност на гърба на бедната си сестра. „Марая Кери е използвала книгата си, за да унижи и засрами Алисън. Историите са се появили във вестници и телевизионни предавания по целия свят, както и в интернет“, пише в документа, цитиран от „E! News“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *